Met liefde leg ik jullie liefde vast!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in IJmuiden Noord Holland, voor jullie bruiloft in  2022 of  2023?  Houden jullie van natuurlijke, pure en frisse trouwfoto`s?  Dan ben ik jullie fotograaf!

Samantha Bonarius is bruidsfotograaf in heel Nederland, ik leg jullie dag op een ongedwongen en pure manier vast.

 

Een van de meest bijzondere dagen in jullie leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen!

Jullie dag vastleggen op een pure ongedwongen manier is wat ik heel graag doe.
Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar écht, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz!

Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en kleine opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.

Als trouwfotograaf in Noord Holland fotografeer ik alle bijzondere momenten zoals het aankleed moment, de ceremonie, het moment van de taart aansnijden of het toast op jullie liefde.

Als bruidsfotograaf van Haarlem vind ik het ook belangrijk dat ik de details vast leg zoals de trouwringen, de trouwjurk en de manchet knopen van de bruidegom met daarbij alle belangrijke accessoires van jullie trouwdag

Ook vind ik het als fotograaf ook belangrijk om de echte emoties te vangen een kind die iets geks doet of de ouders die een traantje

 wegpinken tijdens de ceremonie. 

Tijdens een vrijblijvend pre-weddinggesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of een borrel  kom ik graag naar jullie plannen en wensen luisteren.  Het maakt niet uit dat je nog niet alle details van de bruiloft weet.

Ik  ben open en transparant. geen poespas of verrassingen achteraf. Je krijgt bij mij altijd een fotoalbum!

Hoe gaaf is dit als extra cadeau krijg je een te gekke loveshoot! tijdens de shoot maak je alvast kennis met mijn manier van fotograferen.

De mogelijkheden.

Ik heb voor iedereen een passend pakket. Je weet van te voren wat je van mij krijgt en komt niet achteraf nog verrassingen tegen. Ik bied pakketten aan waarin jullie je eigen keuze kunnen maken. Albums, loveshoot en pre-wedding gesprek zitten standaard bij de pakketten inbegrepen. In het trouwmagazine die je gratis kunt downloaden, vind je alle informatie en extra tips voor jouw mooie dag.

Investering bruidspakket Liefste

 Kennismakings gesprek

6 uur aan een gesloten fotografie op de dag van de bruiloft

Gratis loveshoot/pre wedding

meerdere contact momenten voor de bruiloft

Preview binnen 72 uur

Toegang tot een persoonlijk klantportaal met daarin alle shoot gegevens

Minimaal 250 foto`s in hoge resolutie op USB 

Incl verrassings fotoalbum(15x15)

Vanaf €1049,- euro

Bonarius fotografie Trouw fotograaf noord holland  (11).jpg

Ik wil graag in contact komen
en ik wil graag de bruidsgids ontvangen!