Informatie en werkwijze

zwangerschapsfotograaf IJmuiden Velsen Noord Hollandnewbornfotograaf IJmuiden Velsen Noord Hollandgezinsfotograaf IJmuiden Velsen Noord HollandTrouwfotograaf IJmuiden Velsen Noord Holland
Fotografie bij Samantha zwangerschap, newborn en gezinsfotograaf en trouwfotograaf

Ben je enthousiast geworden over een Zwangerschapshoot, newbornshoot of gezinshoot bij mij? Super leuk! Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. 

 

Ik heb voor alle shoots een informatiegids gemaakt. In deze gids vind je meer informatie over mijn werkwijze tijdens een shoot en ook vind je hierin meer tips ter voorbereiding van een shoot.  

Tijdens de shoot neem ik alle tijd voor jullie, waardoor ik geen tijdsduur heb,  

Dit zorgt er al voor dat het een ontspannen shoot gaat zijn omdat de tijdsdruk er af, ik volg ook wel  de kinderen als die laten merken dat het klaar is dan is het klaar. 

Ik werk met verschillende foto pakketten, deze kan je terug vinden op de pagina van de desbetreffende shoot die je wilt boeken. De foto`s ontvangen jullie in hoge resolutie in een eigen online klanten portaal..

Ik streef er naar om na om binnen 24 uur een kleine preview te sturen en ga daarna zo snel mogelijk aan de gang met jullie foto`s dit houdt in foto`s selecteren, editen en een galerij opmaken en versturen. 

jullie kunnen nu jullie favorieten foto`s selecteren en die foto`s die jullie uitgekozen hebben die loop ik nog helemaal na, zodra ze klaar zijn stuur ik ze weer door naar jullie!

Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten binnen straal van 10 kilometer vanuit IJmuiden(1971 RA) . Daarbuiten bedragen de reiskosten €0,40 per gereden kilometer. Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling van € 50,- 

Heb je na het bekijken van de site nog een vraag, wil je graag een brochure ontvangen of wil je heel graag een shoot boeken dan kan je natuurlijk contact met mij op nemen.

Liefs Samantha

Veel gestelde vragen

HOE LANG MOET IK VAN TE VOREN BOEKEN ?

Dat is afhankelijk van mijn agenda, De maanden April t/m Oktober zijn de drukste maanden.

Ik raadt je aan om minimaal dan een maand van te voren boeken.

Wil je een zwangerschapshoot of een newbornshoot in het handig om deze tijdig in te plannen.