Fantastische Bruiloft bij Villa Westend in Velsen.Het trouwseizoen komt alweer ten einde, maar wat heb ik een prachtige Bruiloften dit jaar mee mogen maken. Ik ben trouwfotograaf geweest in Zwolle, Gelderland en Noord holland,

Mijn eerste bruiloft van dit jaar was op een geweldige locatie Villa westend, dit is gelegen tussen Haarlem en IJmuiden in. Deze locatie zit aan een grote plas waarbij je een een strandje heb en dus bij mooi weer een ceremonie op het strand heb.


13 juni mocht ik de bruiloft van R&M vastleggen, het weer zat ons mee we hadden een heerlijk zonnetje en een fijn tempratuur, dus yes we hadden een buiten ceremonie!!


Getting ready voor de fantastische dag.

Deze mooie dag ging ik morgens op tijd naar Velserbroek om in het huis van Marleen en Randy de getting ready van Marleen te fotograferen. Bij binnenkomst waren de vriendinnen van Marleen al aanwezig en die hielpen met alles. Marleen haar dochter Jayla was ook al druk bezig met make up en haar sieraden. Marleen deed haar eigen make up omdat ze zelf schoonheid specialiste is en wie kan het dan beter als zij zelf.


Omdat de bruidegom in Santpoort verbleef, kon ik zelf als trouwfotograaf uit Velsen en omgeving even heen en weer rijden om daar Randy en Ravian te fotograferen. Zo heb ik het aankleed moment ook van de mannen vast kunnen leggen. Dit is ook een bijzonder en waardevol moment om vast te leggen. Prachtige vader zoon moment.
Een prachtige locatie voor de first look

Na het aankleed moment is het tijd om naar Villa Westend te gaan voor de firstlook en meteen de Ceremonie.

Ik was al snel vooruit gereden omdat het soms nog wel is druk kan zijn in haarlem en zo kon ik de de trouw locatie en de ceremonie plek ook nog leeg zonder gasten op de foto zetten.

Randy werd begeleid door zijn moeder naar de plek waar de ceremonie plaats vond.

Daarna kwamen de vriendinnen, die bruidsmeisjes waren samen naar voren lopen.

Jayla en Ravian die kwamen ook nog samen naar voren lopen zij beheerde de mooie trouwringen.

Het moment! Marleen werd door haar vader begeleid en weg gegeven aan randy, dit was echt een kippevel moment. Zo mooi en Emotioneel dit is toch wel 1 van mijn favoriete momenten van zo`n dag.
Tijd voor de ceremonie bij Villa Westend!

De ceremonie vond fijn buiten plaats op het strandje van Villa Westend.

Marleen en Randy hadden beide een gelofte naar elkaar geschreven, wat is dat prachtig, dus een tip ga je trouwen schrijf voor elkaar een gelofte dit is zo bijzonder maar ook zo liefdevol maar ook een moment om erbij stil te staan wat je heb om te koesteren.

Ravian en Jayla gaven de ringen aan, het was nog even spannend want er viel een ring in het zand, gelukkig had ik gezien waar die viel dus hoefde we niet te graven.


Bijzondere plek voor de bruidsshoot!

Na het proost moment gingen we naar een geweldige plek in midden in Haarlem.

Randy en Marleen zouden een paar nachtjes verblijven in Boutique Het Vosje.

Ik was al 100x of meer langs Boutique Het Vosje in Haarlem gereden maar nooit gezien wat een prachtig gebouw het is en achter het prachtige gebouw zat een mega grote en mooie tuin waar wij de bruidshoot mochten gaan doen. Ik als bruidsfotograaf in Haarlem word hier ontzettend blij van om deze prachtige locaties te ontdekken.

Na een heerlijke gezellige dag vol met liefde en gezelligheid met vrienden en familie stond het diner klaar en hadden ze nog een hele leuke gezellige avond met live muziek.
Lieve Marleen en Randy ik wens jullie alle geluk en liefde toe!
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven