Newborn fotografie bij Fotografie bij Samantha in Velsen

Eventjes geleden mocht ik in Santpoort de newbornshoot van Syb verzorgen met zijn mama en papa, Als newbornfotograaf neem ik naast mijn camera nog allemaal mooie dekentjes mee en een mandje.

Dat ik bij het huis van Syb en zijn papa en mama aangekomen was stond er al een mooi geboorte bord in de tuin.Na een warme welkom en een gezellig gesprek met een lekker bakkie koffie, gaan we kijken waar we de newbornshoot gaan doen. Voor de shoot kijk ik graag in het huis waar het mooi licht en waar het licht vandaan komt om de mooiste foto`s te maken.

We lopen door het huis en komen bij de slaapkamer van de ouders van Syb aan. De kamer heeft mooie grote ramen en de muren zijn mooi licht.


Syb heeft net lekker wat gegeten en ligt lekker ontspannen te slapen.

We starten de shoot met de foto`s van het gezin en daarna van mama en papa alleen met Syb. Later maak ik nog mooie foto's van Syb alleen en van zijn lieve kleine handjes en voetjes, want deze kleine details die vergeet je zo snel.

Wat later in de shoot werd Syb wakker en kreeg weer een klein beetje honger.


Ik zag dat we door het huis liepen dat de papa en mama van Syb ontzettend hun best gedaan hebben om een super mooi kamertje te maken voor de kleine man. Hier hebben we dan ook nog even prachtige foto's gemaakt.Tijdens de fotoshoot volgen we de baby er is genoeg tijd om te voeden of te verschonen.

Jullie hoeven tijdens de fotoshoot niks te doen, ik stuur jullie waarnodig aan, maar tijdens de shoot is het vooal lekker knuffelen met jullie nieuwe liefde en met elkaar.


Het was zo'n mooie en fijne shoot, kijk zelf maar hoe mooi de knuffelbeelden zijn geworden in de galerij hier onder.


Ben je nieuwsgierig geworden naar een lifestyle newborn shoot, kijk dan snel op www.fotografiebijsamantha.nl/newborn en vraag vrijblijvend de newborngids aan.


Liefs Samantha

15 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven