Trouwen in Alkmaar tijdens de eerste Lockdown

Dinsdag 17 Maart 2020 de dag dat Dagmar en Roeiyi elkaar het jawoord zouden geven.

Dat liep toch echt even anders dan gepland dan de bedoeling was, want de dagen ervoor is een slimme lockdown aangekondigt. Dat hield in geen of weinig mensen bij de ceremonie, 1.5 meter afstand geen handen geven of knuffels geven om het bruidspaar te feliciteren met hun huwelijk.

Dagmar zou haar make-up laten doen, dit viel ook bijna in het water want de winkel was dicht. Gelukkig was er wel iemand aanwezig en kon zij in ieder geval make up uitzoeken , maar gelukkig was het personeel zo aardig om haar toch nog mooi op te maken.

We spraken af bij Dagmar en Roeiyi thuis, daar hadden ze afgesproken met familie en goeie vrienden om als eerste kopje koffie te drinken en de taart aan te snijden.

Daarna gingen we op pad naar de stad, maar Roeiyi wilde heel erg graag bij de molens op de foto en wauw die zijn echt heel tof geworden! in de stad aangekomen was het ontzettend rustig dat was natuurlijk alleen maar super voor de foto`s, maar toch is het anders. bij het mooie stadshuis van Alkmaar aangekomen kregen we een andere kamer in plaats van `de Schagenkamer` ivm de corona maatregelen en kregen we een rondleiding door het stadshuis, ik keek mijn ogen uit zeg wat een mooi stadshuis is dat! echt een aanrader!!

Na een mooie uitleg over het stadshuis, mochten Roeiyi en Dagmar eindelijk hun liefde verklaren en elkaar het jawoord geven.

Dat we naar buiten gingen stonden er een hoop mensen om het kersverse bruidspaar te feliciteren, zo leuk was dat en ook een verrassing.

Wij zijn samen nog Alkmaar in geweest om een mooie reportage te maken en langs de bijzondere plekken te gaan waar Dagmar en Roeiye elkaar hebben leren kennen en ze vertelde me hoe het zo was gelopen, echt zo ontzettend leuk om de plekken en de verhalen te zien en te horen. echt ik heb genoten van deze dag en wat een lief en leuk paar.

Na de leuke reportage en rondleiding in de stad, gingen we weer naar huis daar zaten familie en vrienden op hun te wachten om nog gezellig met elkaar te gaan eten.

Ik ging vol enthousiasme en heel veel foto`s naar huis om snel de foto`s in te laden en ze alvast een preview te sturen van hun dag.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven