Fotografie bij Samantha gezinsfotograaf, familie fotograaf haarlem zandvoort wijk aan zee

Start jouw verhaal hier!

Fotoshoots!

Als je houdt van speelse en liefdevolle ongedwongen foto`s zit je bij mij goed, tuurlijk doen wel wel even een geposeerde foto altijd leuk voor opa & oma. Jullie doen wat jullie altijd doen lekker samen zijn, knuffelen en spelen, ik geef door middel van kleine opdrachtjes of spelletjes jullie was aanwijzingen. We gaan naar een mooie buiten locatie zoals  de duinen, strand, bos of misschien wel fijn thuis in jullie vertrouwde omgeving.

Ik richt me als zwangerschap, newbornfotograaf en gezinsfotograaf  vooral op het jonge (bijna) gezin en de mijlpaal de eerste verjaardag van jullie kleintje.

Ik fotografeer ook graag loveshoots en bruiloften

Heb je een vraag over een fotoshoot die niet hieronder staat? Stuur me gerust een berichtje, ik graag of ik iets voor jou kan betekenen.

Fotografie bij Samantha zwangerschap, newborn en gezinsfotograaf en trouwfotograaf

Werkwijze om jouw fotoshoot te boeken!

Yes! je wilt de mooie momenten vast laten leggen door mij --> Je vult het contactforumulier in op mijn website --> Ik doe een dansje en mail je terug en stuur je de zwangerschap, newborn of informatie gids --> Als je daarna nog enthousiast ben, stuur je mij een berichtje en dan maken we afspraak --> We plannen de tijd en de locatie.
Yeah! het is bijna zover! in de week voor de shoot hebben we contact en check ik het weer --> De shoot vind plaats op de afgesproken locatie en tijd --> Na de shoot maak ik een preview deze ontvang je binnen 24 uur --> ik ga zorgvuldig een selectie maken en doe mijn bewerking --> jij ontvangt de foto`s in een online galerij --> Je kiest je lievelingsfoto`s uit --> jou lievelingsfoto`s bewerk ik nog helemaal --> het is mogelijk om extra foto`s bij te bestellen als je meer favoriete foto`s ziet --> Je lievelings foto`s komen weer in de online galerij, die kan je downloaden
 
Fotografie bij Samantha, fotografie bij samantha zwangerschap, lifestyle fotograaf, lichte

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Er groeit een kindje in je buik en de periode van wachten op de komst van jullie kindje is aangebroken, Dit is een bijzondere tijd die een mooie herinnering verdient om altijd naar terug te kunnen kijken.

Het cliché is waar.

.kleintjes worden te snel groot. Ik weet uit ervaring hoe waardevol het is om foto's te hebben van de tijd waarin ze nog zo klein zijn. Ben je in verwachting en wil je graag mooie foto's wanneer de kleine geboren is? Ik leg jullie met liefde vast. 

Fotografie bij Samantha zwangerschap, newborn en gezinsfotograaf en trouwfotograaf
Fotografie bij Samantha zwangerschap, newborn en gezinsfotograaf en trouwfotograaf

Foto`s met  je gezin zijn zo waardevol en hoe vaak komt het voor dat jullie er met zijn alle opstaan? vaak sta je er alleen op met je kindje(s) op een gezellige en ongedwongen manier zorg ik dat jullie allemaal leuk op de foto`s staan. Ben je bang dat je kindje geen zin heeft of niet wil luisteren, daar hoef je niet bang voor te zijn het komt echt wel goed 

Lieve woorden

Ik heb bij samantha een zwangerschap shoot gehad op het strand, hele lieve en gezellige vrouw! Je voelt je meteen op je gemak. Het maakt ook niet uit als je niet weet hoe je moet staan/poseren want ze geeft je aan wat je het beste kunt doen om de beste foto’s te krijgen. Het eindresultaat is geweldig mooi geworden! Ik heb er prachtige foto’s en een leuke herinnering aan over gehouden!

Jaimy 

Veel gestelde vragen

HOE LANG MOET IK VAN TE VOREN BOEKEN ?

Dat is afhankelijk van mijn agenda, De maanden April t/m Oktober zijn de drukste maanden.

Ik raadt je aan om minimaal dan een maand van te voren boeken.

Wil je een zwangerschapshoot of een newbornshoot in het handig om deze tijdig in te plannen.