Contact

Appelboomstraat 52 Ijmuiden

+31 611 11 61 15

hallo@fotografiebijsamantha.nl

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

get in touch

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.

Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

2. WANNEER KAN IK HET BESTE BOEKEN?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

3. HOE VERLOOPT DE BETALING? 

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je de de foto's hebt ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

4. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN EEN CLIENT CLOSET?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

5. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN! WAT NU?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

Jowana en Dennis

Hele leuke photoshoot gehad op het strand/duinen. Samantha is een goede en fijne fotograaf die je op je gemak laat voelen. En de foto´s zijn prachtig en natuurlijk geworden. Gewoon zoals wij zijn.
Wij waren zo blij met Samantha dat ze ook onze bruiloft vastlegd

Gewoon zoals wij zijn

Jolanda

In oktober hebben we (gezin van 4) voor de tweede keer een minishoot gedaan bij Samantha. Samantha reageert snel op berichtjes/vragen en geeft duidelijke info. En ook nu zijn we weer heel blij met de mooie en spontane foto's!

Samantha is duidelijk en snel in haar communicatie

Daniela & Demian

Nu voor de derde keer een fotoshoot bij Samantha gedaan en we zijn zo blij met deze familieshoot de foto's zijn prachtig geworden, zo veel liefde kan je zien op de foto's.
Ik raadt haar zeker aan als fotograaf. Ze is lief, geduldig en zorgt dat het een ongedwongen shoot is. Wij hebben een geweldige dag gehad en ze naam echt de tijd hiervoor wat ook rust gaf.

Zoveel liefde zie je op de foto