Aanbod

shoots & prijzen


Laten we samen prachtige herrinneringen maken die leven lang mee gaan!

True love conquers all

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in IJmuiden Noord Holland, voor jullie bruiloft in 2024 of 2025? Houden jullie van warme, spontane trouwfoto`s? Dan ben ik jullie fotograaf!

​Mijn naam is Samantha Bonarius en ik bruidsfotograaf in heel Nederland, ik leg jullie dag op een ongedwongen en pure manier vast.

​Een van de meest bijzondere dagen in jullie leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen!
Jullie dag vastleggen op een pure ongedwongen manier is wat ik heel graag doe.

Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar écht, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz!
Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en kleine opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.

​Als trouwfotograaf gevestigd in Noord Holland fotografeer ik alle bijzondere momenten zoals het aankleed moment, de ceremonie, het moment van de taart aansnijden of het toast op jullie liefde.
Ik vind het belangrijk dat ik de details vast leg zoals de trouwringen, de trouwjurk en de manchet knopen van de bruidegom met daarbij alle belangrijke accessoires van jullie trouwdag
Ook vind ik het als fotograaf ook belangrijk om de echte emoties te vangen een kind die iets geks doet of de ouders die een traantje wegpinken tijdens de ceremonie.

​Als bruidsfotograaf van in IJmuiden, fotografeer is niet alleen in IJmuiden, Haarlem maar ook daar buiten bv Alkmaar, Amsterdam of op aan andere mooie plek in Nederland.

​Ik werk met verschillende trouwpakketen voor een dag maar ook bied ik de mogelijkheid als jullie klein en intiem willen trouwen zo kan jij zelf kiezen waar jezelf behoefte aan heb en aansluit op je wensen. heb je nog vragen? vraag gerust ik denk graag je met je!


Vier de liefde!

Vier de liefde!

k

Tijdens een vrijblijvend pre-weddinggesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of een borrel kom ik graag naar jullie plannen en wensen luisteren. Het maakt niet uit dat je nog niet alle details van de bruiloft weet.Ik ben open en transparant. geen poespas of verrassingen achteraf.
Je krijgt bij mij altijd een fotoalbum!

Hoe gaaf is dit als extra cadeau krijg je een te gekke loveshoot!

Tijdens de shoot maak je alvast kennis met mijn manier van fotograferen.

Kennismaken ?

* Deze prijs is een vanaf prijs. Neem gerust contact op voor gedetailleerde prijsinformatie!
 Wil je minder uren, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken

- Kennismakinggesprek

- 6 uur aaneengesloten fotografie op jullie dag

- Meerdere contact momenten naar de bruiloft toe

- Toegang tot een beveiligt klantenportaal waarin galerij zit

- Binnen 72 uur een mooie preview van de dag

- Minimaal 250 foto`s zorgvuldig nabewerkt

​- Inclusief verrassings album 20x20 met linnen kaft, het mogelijk om dit uit te breiden

- Gratis loveshoot inclusief 10 digitale fotobestanden

- Vrolijke enthousiaste fotograaf die met je mee denkt

Wat is inclusief bij pakket lief?

vanaf 1.350,- voor 6 uur*

Vier de liefde !

Bij het pakket zit een standaard fotoalbum van 20x20 met linnen kaft inclusief 20 flatlay bladzijdes. Flatlay betekend dat als je boek plat ligt de foto mooi doorloopt en geen deuk te zien zoals bv een boek of tijdschrift. voor het standaard meegeleverde album kies ik de foto's uit.

​Upgrade naar een luxer fotoalbum is mogelijk, als jullie upgaden naar luxer fotoalbum dan vervalt het verrassings album.Dit album is handgemaakt door een albumleverancier die gespecialiseerd is in luxe trouwalbums. Het heeft een luxe uitstraling en prachtig mat en dik papier. Jullie kunnen zelf meebepalen in het samenstellen van dit album. Het is een hoogwaardig handgemaakt album en heeft 30 dikke lay flat pagina's, zodat het album mooi plat ligt als je hem openslaat. Het materiaal en de kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen en in de kaft staat een embossing gedrukt van jullie namen en eventueel de datum.

Goed om te weten !

Verrassingsalbum

Luxe fotoalbum

Lotte & Frans

In November hebben wij een bruiloft/liefdeshoot afgenomen bij Samantha. Gelukkig was ze nog op korte termijn beschikbaar, nadat onze eerdere fotograaf plotseling niet meer kon. Het contact verliep erg fijn. Tijdens de shoot stelde Samantha ons enorm op ons gemak en ze wist precies wat er moet gebeuren en dat ook duidelijk te maken. Er zijn prachtige foto's uitgekomen die ook snel zijn aangeleverd. Kortom: een goede, aardige en professionele fotograaf. Snel boeken dus

Samatha was op korte termijn beschikbaar en stelde ons snel op ons gemak 

Peter & Astrid

heel vriendelijk en stelt je op je gemak.
Onze trouwdag was een prachtige dag en Samantha maakt hele mooie foto's een echte aanrader.
Aan elk speciaal moment is gedacht, zijn er foto's van en is het een compleet verhaal. zelfs ook spontane foto's waar je gelijk van in de lach schiet zo leuk.

Spontane foto's van onze trouwdag

Jowana & Dennis

Samantha heeft in mei onze bruiloft vastgelegt.
ze heeft aan alles gedacht aan de kleine details maar ook aan spontane momenten. We hadden beelden waarvan we niet eens wisten dat die er waren.
De preview was ook echt heel snel deze hadden we de volgende dag al in een mooie galerij.
Wij zijn echt heel blij dat we voor Samantha hebben gekozen 

Er waren beelden va momenten die wij niet meer wisten

Ik ga aan de slag met de beelden van jullie mooie dag. binnen 72 uur kan je een mooie preview verwachten en de levertijd voor alle beelden is 6 weken

05. Editen & opleveren

Yeah na lang wachten is het zover, jullie trouwdag! we gaan er een hele mooie dag van maken, ontspan en geniet!

04. Jullie bijzondere dag!

Yeah jullie kiezen voor mij en krijgen als cadeautje een preweddingshoot! Deze kunnen we in gaan plannen, zo hebben jullie een beetje een idee hoe ik ben als fotograaf.

03. Preweddingshoot

Super leuk dat je een kennismakingsgesprek wil inplannen! We kijken samen even naar een geschikte datum en tijd.
Als deze is gepland dan stuur ik je een vragen formulier om mij alvast te kunnen voorbereiden op ons gesprek

02. Kennismakingsgesprek

Neem contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door! Ik stuur jullie zo snel mogelijk de trouwgids door.

01. Aanvraag trouwgids

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Ik ben al heel nieuwsgierig wie jij bent en met wie jij je leven wilt delen en waar jullie gaan trouwen!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

De eerste 50 km vanaf IJmuiden zijn een cadeautje van mij, daarna reken ik 0'50 cent per kilometer en parkeerkosten mocht dat nodig zijn.

4. Hoe werkt het met reiskosten ?

Ja zeker kan dat, dit kan zelfs nog besloten worden op de dag van de bruiloft. 

3. Ik wil toch meer uren dan mijn geboekte pakket, kan dat ?

Bij het verrassing album maak ik het fotoalbum op en bij het luxe fotoalbum mogen jullie zelf een selectie maken met jullie lievelings foto's die jullie graag terug zien in jullie album.

2. Hoe gaat het met het fotoalbum ?

De foto's worden geleverd in jullie klantenportaal hier in vind je oa de online galerij.  Dit klantenportaal is beveiligd met een wachtwoord.

1. Hoe worden de beelden opgeleverd?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, jullie zijn verloofd en willen graag meer informatie ontvangen.
Vul onderstaand formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je per mail contact met je op! 

Boek jouw shoot