lees verder >

Ik ben een enthousiaste zwangerschap,-newborn,-gezin en trouwfotograaf uit IJmuiden, en fotografeer graag hier, in Haarlem, Amsterdam of Alkmaar. Op deze plekken zal ik jullie pure en tastbare herinneringen met liefde vastleggen. Of dit nou samen met je partner, kindje of het hele gezin is, ik vind het allemaal leuk! Een fotograaf uitkiezen is iets heel persoonlijks, door iets over mijzelf en mijn werkwijze te vertellen hoop ik dat je mij wat beter leert kennen en denkt ja die fotograaf moeten wij hebben!

Hi, ik ben Samantha!
Ik ben de fotograaf voor de mooiste  momenten in jouw leven.
Moeder van 2 kindjes en verpleegkundige in de ouderenzorg

Ik ben een enthousiaste zwangerschap, newborn gezinsfotograaf uit IJmuiden, en fotografeer graag hier, in Haarlem, Amsterdam of Alkmaar. Op deze plekken zal ik jullie pure en tastbare herinneringen met liefde vastleggen. Of dit nou samen met je partner, kindje of het hele gezin is, ik vind het allemaal leuk! Een fotograaf uitkiezen is iets heel persoonlijks, door iets over mijzelf en mijn werkwijze te vertellen hoop ik dat je mij wat beter leert kennen en denkt ja die fotograaf moeten wij hebben!

Ik Samantha, Ik ben getrouwd met de leukste (oké soms ook een beetje vervelende) man. Samen hebben we twee kindjes Milan (8) en Sascha (5).

Ik maakte vroeger al heel veel foto's van mijn bijrijdpaarden, deze liet ik dan vroeger al ontwikkelen in de winkel mijn ouders werden wel is gek van me dat ik weer mijn rolletje vol had geschoten.
Maar na geboorte van onze kinderen is mijn passie voor fotografie echt opgebloeid en zie ik nog meer de waarde in van deze tastbare herinnering. Met een foto zet je de tijd even stil en kun je even terug naar dat ene liefdevolle, emotionele, kostbare moment. Je kunt nooit genoeg herinneringen maken, en betrap jezelf er niet op door te zeggen dat doen we nog wel een keer. Want voor je het weet zijn die kids alweer groter. De tijd vliegt soms zo snel voorbij!

Naast mijn gezin kan ik er echt van genieten met vriendinnen een hapje en drankje te doen. Maar een avondje Netflix en sla ik ook zeker niet af. En ben ik niet op de bank te vinden met een goede Netflix serie dan kun je mij vinden op het strand of in de duinen. Een van mijn favoriete plekken.

En dan denk je nou die Sam heeft een leuk druk leventje..Klopt! Maar de liefde voor mijn werk met dementerende ouderen is ook iets wat ik met heel veel liefde en plezier doe. Nou hopelijk heb je zo een beter beeld van mij gekregen, en heb je hier iets aan om tot een keus te komen of ik jullie herinnering mag vastleggen.


Vroeger moesten alle bijrijdpaardjes al op de foto bij me

s

Ontdek mijn aanbod

Mooie tijdloze beelden maken voor jullie, waar jullie opstaan zoals jullie zijn!
De tijd gaat snel, een dag is zo een week en nog een keer knipperen en er is weer een jaar voorbij.
Kinderen groeien snel van zo heb je ze in je armen en zo zijn ze alweer zo groot dat ze al bijna jouw schoenen aan kunnen, ik als moeder van een jongen van 8 en meisje van 5 kan het weten. De tijd kunnen we helaas niet stil zetten maar we kunnen wel deze momenten vastleggen zodat je over 10 jaar je weer terug kijkt naar de foto's het warme gelukkig gevoel van liefde terug krijgt van nu.
De mooie herinnering die jullie voor eeuwig kunnen koesteren.


Mijn missie? Jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar vastleggen zodat jullie het voor eeuwig kunnen koesteren.

Mijn passie 

Mijn happy place

Mijn liefdes, mijn chaos

Liefde voor

Dit wil je weten over mij

KOFFIE. CHOCOLA. DROOG BLOEMEN.
LEKKER ETEN. WIJNTJES. COCKTAILS.
STRAND. ZEE 

.ZON. WARME ZOMER AVONDEN
VRIENDINNEN. GEZELLIGHED.
PAARDRIJDEN IN DE DUINEN EN OP HET STRAND

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur quis ligula et diam laoreet vestibulum at finibus neque. Nulla et tincidunt lectus. 

Ik sta voor ...

Nunc pellentesque ullamcorper erat, tincidunt finibus ipsum tincidunt sit amet. Aenean congue est venenatis, ultricies elit sodales, ullamcorper turpis.

Wat ik belangrijk vind ...

Nullam tempus lacinia placerat. Morbi lacinia quis lorem ac vulputate. Nunc pulvinar purus a neque posuere, vel sodales orci eleifend. In hac habitasse platea dictumst.

Dit wil ik je meegeven ...

vind je het leuk op met mij jullie mooiste momenten vast te laten leggen.
stuur mij dan een berichtje!

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen.