Kies jou avondtuur

Het vastleggen van momenten van vandaag... herinneringen creëren voor het leven.

Ontdek mijn
aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen

Daniela en Demian

Samantha is heel benaderbaar, flexibel en denkt graag met je!
Ze zorgt voor een ontspannen sfeer neemt de tijd voor de fotosessie en zelf de mannen vonden het leuk om op de foto te gaan.
En wat ik helemaal fijn vind is dat ik zelf mijn foto`s mag uitkiezen in een mooie online galerij. wij komen zeker nog een keer terug bij Samantha!

"Wauw ... deze foto's zijn echt pure magie. We hebben er geen woorden voor!"

Miloe & Patrick

OMG wat zijn de foto's mooi!!!
Niet te beschrijven gewoon! We waren zo verzonken in de prachtige foto's.
Wauw wauw wauw we hebben echt wat moois om te laten zien op ons trouwfeest zaterdag!
Echt zo fijn dat je het zo snel hebt kunnen aanleveren en zooo mooi!

Wauw wat zijn wij blij met jou als fotograaf!!

OMG wat zijn de foto's mooi!!!!

Diana

Samantha is heel benaderbaar, flexibel en denkt graag met je!
Ze zorgt voor een ontspannen sfeer neemt de tijd voor de fotosessie en zelf de mannen vonden het leuk om op de foto te gaan.
En wat ik helemaal fijn vind is dat ik zelf mijn foto`s mag uitkiezen in een mooie online galerij. wij komen zeker nog een keer terug bij Samantha!

Ik mocht zelf mijn foto`s uitkiezen in een mooie galerij

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij aan 9,50- per foto.

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 3-4 weken krijg je je foto's via een online galerij. Je aantal downloads is afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na aanbetaling van 25% is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

4. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je de de foto's hebt ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot