Waanzinnige bruiloft in de stad van Alkmaar

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Het trouwseizoen is in volle gang, maar wat heb ik al een paar prachtige Bruiloften dit jaar mee mogen maken. Ik ben trouwfotograaf geweest in Alkmaar, IJmuiden, De Rijp en in Huizen

Mijn eerste bruiloft van dit jaar was op een onwijs gave bruiloft midden in de stad van Alkmaar. In Alkmaar heb je prachtige straatjes om te fotograferen en hele mooie plekjes

23 maart 2023 wat een mooie datum he! Op deze dag mocht ik de mooie intieme momenten vastleggen van M&P. Het was een dag met vrij veel wind maar gelukkig droog. Omdat het weer zo wispelturig was was er gelukkig een te gekke binnen locatie geregeld, ben je al nieuwsgierig geworden?

Getting ready!

Ik stapte ‘smorgens al vroeg in de auto. Om naar de mooie stad Alkmaar te rijden, op naar het huis van Miloe & Patrick. De ouders van de bruid en haar opa en oma waren hier aanwezig. Er hing een gezellige en ontspannen sfeer. De bruid haar haren werd al gedaan en daarna zou de make-up gedaan worden. Ook de haren van de bruid haar oma en moeder werden gedaan. Ik begon alvast met fotograferen van de trouwringen, de trouwjurk en de kleine details die gebruikt werden op de dag.

Daarna ging ik naar de bruidegom om daar foto’s te gaan maken. De ouders van de bruidgom woonde om te hoek dus daar kon ik zelf heen als trouwfotograaf

Nadat ik Patrick op de foto had gezet, ging ik weer terug naar het huis van Miloe en Patrick om daar verder de getting ready van Miloe was te leggen die al zover was in de make up.

Firstlook met vader

Miloe wilde graag een firstlook met haar vader. Ik vond dat zo bijzonder en mooi en het was iets wat ik nog niet eerder gedaan had. Dus je begrijpt wel ik was mega enthousiast dat ik hoorde dat Miloe dit wilde doen. Zij en haar vader hebben zo’n mooie speciale band dat was echt merkbaar.

Firstlook voor de ceremonie in het gemeentehuis van Alkmaar

Miloe en Patrick kozen ervoor om de firstlook te doen bij de ceremonie in het gemeenste huis in alkmaar. Alle gasten die hadden zich al verzameld voor de deur en toen we naar binnen mochten namen we allemaal plaats in de Polderkamer in het gemeentehuis van Alkmaar. De lieve gezellige Babs Priscilla ( De trouwvinoloog) hete ons alle welkom Patrick stond met zijn gezicht naar de deur en wat vond hij het spannend om eindelijk zijn Miloe te gaan zien en daar kwam ze, nog mooier dan hij zich voor kon stellen en Miloe dacht dat hij een roze pak aan zou hebben (sorry Miloe :P)

De Ceremonie gaat van start Miloe en Patrick hadden ook de mensen die er niet bij konden zijn een mooi plekje gegeven op de tafel zodat ze er even goed nog bij konden zijn (wat een prachtig idee) Priscilla vertelde een pracht stuk over hoe Miloe en Patrick elkaar gevonden hadden op de ADE en hoe zij elkaar in de armen vlogen zonder elkaar op dat moment te kennen “liefde op het eerste gezicht” Het was zo mooi! En daar was het moment op JA te zeggen tegen elkaar!

De loveshoot in de Sociƫteit De Dieu!

Als binnen locatie voor de fotoshoot hadden Miloe en Patrick de societeit De Dieu geregeld en wauw wat een mooi plek en het licht kwam daar zo mooi naar binnen! Kijk zelf maar hoe mooi het daar is!

Proost moment en daarna heerlijk feesten!

Lieve Miloe & Patrick ik wens jullie al het geluk en alle liefde toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Genieten van warme omhelzingen met je gezin, de kostbare glimlach van jullie kleintje, de bijzondere periode van verwachting ... Als fotograaf koester ik het privilege om jouw geluksmomenten vast te leggen en ze voor altijd te bewaren. Voel je vrij om contact met me op te nemen en samen kunnen we deze kostbare herinneringen vastleggen. Geluk zit in de kleine dingen van het leven!


Het leven barst van de geluksmomenten