Aanbod

shoots & prijzen

Een bijzondere periode, iets magische er groeit een kindje in jouw! wil je dit mooie bijzondere moment vast laten leggen?

Het begin van een nieuw leven!

True love conquers all

Er groeit een wondertje in jou
Niets is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Soms lijken 9 maanden voorbij te kruipen om vervolgens weer voorbij te vliegen. Wil jij graag mooie foto’s van je zwangerschap om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen?
De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent.

Er groeit een wondetje in jou

Ik leg jullie mooiste momenten vast met kleine opdrachtjes op een ontspannen manier

Bij een zwangerschapsshoot ontkom je niet aan wat meer poseren, om jullie en de mooie buik zo goed mogelijk vast te leggen. Maar door middel van kleine opdrachtjes en aanwijzingen help ik je, zodat jullie de mooiste beelden krijgen en het gezellig, ontspannen en ongedwongen ervaring is 

Investering Zwangerschapshoot

~ Fotoalbum 20x20
~ Luxe print 20x30
~ 30 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze of in de studio 

Allerliefste

~ Harmonicaboekje
~ 20 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze of in de studio 

Liefste

~ 10 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze of in de studio 

Lief

400 euro

325 euro

250 euro


Wil je een zwangerschap en newbornshoot boeken? Leuk!! je ontvangt dan 25,- eur korting op de Newbornshoot en je krijgt er een mooi fotoalbum bij waar beide shoots in staan.(vanaf pakket Liefste)

Wil je jouw zwangerschap vastleggen in de studio dan komt daar 30,- huur bij voor de studio.

Binnen een straal van 10 km vanuit IJmuiden bereken ik geen reiskosten,daarbuiten bereken ik 0,50 cent per km en parkeerkosten mocht dat nodig zijn

Wil het dat het harmonicaboekje/ fotoalbum naar je huis toegstuurd word dan betaal 5,00 euro verzendkosten extra.

Goed om te weten

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij aan 15.00- per foto bij meer afname krijg je korting

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij. Hier kan je dan je favoriete foto's zelf kiezen. Deze foto's loop ik helemaal na en doe de Final touch. Na de betaling krijg je mail waarin je je foto's kan downloaden. 

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na aanbetaling van 25% is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure en vragenlijst ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

Clientcloset


Kleding is bepalend voor de sfeer van je foto's.

Belangrijkste blijft wel altijd dat je je comfortabel voelt in je kleding! Wil je graag iets speciaals aan tijdens je shoot of kom je er niet helemaal uit met je eigen kleding? Ik kijk graag met je mee. Daarnaast heb ik een paar jurken die je tijdens een shoot gratis mag lenen.

Clientcloset

Jaimy & Leo

Ik heb bij samantha een zwangerschap shoot gehad op het strand, hele lieve en gezellige vrouw! Je voelt je meteen op je gemak. Het maakt ook niet uit als je niet weet hoe je moet staan/poseren want ze geeft je aan wat je het beste kunt doen om de beste foto’s te krijgen. Het eindresultaat is geweldig mooi geworden! Ik heb er prachtige foto’s en een leuke herinnering aan over gehouden!

Samantha stelt je op gemak en stuurt je aan

Romy & Jasper

Diezelfde dag nog kregen we een foto toegestuurd en een voorproefje van hoe de foto's zijn geworden , echt heel snel! De foto's zijn echt prachtig en super waardevol. Zo blij dat we de zwangerschapshoot hebben gedaan!

De foto's zijn prachtig en zo waardevol

Jana & Kelvin

Een zwangerschapshoot gedaan bij Samantha, een hele fijne shoot met een gezellige sfeer! Ze stelt je snel op je gemak! Dit is al de tweede keer dat ik een shoot had geboekt bij Samantha en er zal nog een new born shoot volgen!

We gaan ook de newbornshoot bij Samantha doen

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

4. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je je favoriete foto's hebt uitgezocht, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot