Zwangerschapshoot bij de Oosterplas in de Kennemerduinen

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op een mooie zaterdag ochtend mocht ik weer op pad voor een leuke zwangerschapshoot in de Kennemerduinen bij de Oosterplas.

Ik mocht de zwangerschap van Cynthia weer vastleggen. Ook haar man en de kleine Jack die in ene niet meer zo klein was waren ook mee. Ik heb Jack ook nog als baby vast mogen leggen en nu word hij gewoon grote broer! zo ontzettend leuk en bijzonder dat ik met dit gezin mag meegroeien.

We hadden samen een mooie plek uitgekozen in de natuur, het was wel een beetje fris die ochtend.
Het zou even spannend worden of Jack dat wel leuk zou vinden. Het zonnetje kwam lekker. Als tip geef ik altijd aan om laagjes aan te doen of bij een winkel thermokleding te halen. Dit is al te koop in kleine maatjes.
Jack heeft het geen moment koud gehad. Hij was lekker met papa aan het spelen in het bos en was dennenappels aan het zoeken. Soms kwam Jack zijn mama weer even liefdevol knuffelen, en liet hij de dennenappels laten zien aan zijn zusje in de buik. Jack had het erg druk met de omgeving en dat is prima.
Ik laat het kind lekker spelen en op onderzoek uit gaan. Tussendoor zijn Cynthia en ik gewoon verder gegaan met haar zwangerschapshoot en pakte we tussendoor de mooie gezinsmomenten erbij.

Cynthia wilde graag foto’s in haar eigen kleding en een jurk uit de clientcloset aan.
De jurken uit de client closet mag je altijd gratis van mij lenen tijdens jouw shoot.


Het was een hele fijne fotoshoot met dit leuke gezin. Voor Jack was er nog een geweldige afsluiter een echte brandweer auto.

Een fotoshoot met je gezin is een waardevolle herinnering, deze momenten krijg je nooit meer terug.
De tijd vliegt voorbij, geniet van deze momentjes samen en koester ze!

Liefs Samantha,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Genieten van warme omhelzingen met je gezin, de kostbare glimlach van jullie kleintje, de bijzondere periode van verwachting ... Als fotograaf koester ik het privilege om jouw geluksmomenten vast te leggen en ze voor altijd te bewaren. Voel je vrij om contact met me op te nemen en samen kunnen we deze kostbare herinneringen vastleggen. Geluk zit in de kleine dingen van het leven!


Het leven barst van de geluksmomenten