Prachtige bruiloft bij de Kalkovens in huizen

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Als trouwfotograaf beleef je de mooiste momenten van mensen op hun speciale dag. Vorig jaar had ik het genoegen om de prachtige bruiloft van C & R vast te leggen bij de betoverende locatie, de Kalkovens in Huizen. Hieronder neem ik je mee door de hoogtepunten van deze onvergetelijke dag.

Voorbereidingen van het bruidspaar:
Het begon allemaal met de voorbereidingen van het bruidspaar. Terwijl de bruid zich klaarmaakte met haar dierbaren, maakte de bruidegom zich gereed op een andere locatie. Het moment van de first look met haar vader was een van de meest emotionele hoogtepunten van de dag.

De ceremonie onder de prachtige boom:
De ceremonie vond plaats onder een grote boom, omringd door dierbaren van het bruidspaar.
De uitwisseling van geloften zorgde voor ontroerende momenten en tranen van geluk.

Proost op de liefde

Al jullie dierbaren op de foto, pak deze momenten!

Fotoshoot rond de Kalkovens:
Na de ceremonie namen we de tijd om de prachtige omgeving rond de Kalkovens te verkennen voor een onvergetelijke fotoshoot. De adembenemende landschappen boden het perfecte decor voor de bruid en bruidegom.

Een feest om nooit te vergeten:
De dag werd afgesloten met een bruisend feest, waarbij het bruidspaar en hun gasten dansten en genoten van het moment. Als huwelijksfotograaf was het een eer om deze bijzondere dag vast te leggen en ik kijk terug op een fantastische ervaring.

De bruiloft van C & R bij de Kalkovens in Huizen zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Het was een dag vol liefde, emoties en onvergetelijke momenten die ik voor altijd zal koesteren.

Liefs Samantha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Genieten van warme omhelzingen met je gezin, de kostbare glimlach van jullie kleintje, de bijzondere periode van verwachting ... Als fotograaf koester ik het privilege om jouw geluksmomenten vast te leggen en ze voor altijd te bewaren. Voel je vrij om contact met me op te nemen en samen kunnen we deze kostbare herinneringen vastleggen. Geluk zit in de kleine dingen van het leven!


Het leven barst van de geluksmomenten