Aanbod

shoots & prijzen

Ik zoek als fotograaf de mooiste plekjes en het mooiste licht om jullie vast te leggen als gezin zoals jullie zijn. Ik kijk tijdens de shoot naar de speelse en spontane moment en leg de connectie en liefde vast.
Zo krijgen jullie de mooiste gezinsfoto's


Bijzondere gezins momenten vast gelegd in spontane tijdloze foto's

True love conquers all

De tijd gaat snel en de jaren vliegen voorbij. Om de herinneringen vast te houden leg ik als gezinsfotograaf jullie gezin met alle liefde vast. Ik doe dit op een ongedwongen manier, lekker spelen, wandelen en knuffelen. Ik probeer jullie vast te leggen zoals jullie zijn, geen geforceerd gelach maar met kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie ontspannen en mooi op de foto staan.

Een gezinshoot is standaard op een mooie buitenlocatie. Willen jullie dit tijdens de golden hour dan zal dit ca. 1.5 uur voor zonsondergang zijn. In de zomer is de zon midden op de dag te fel en staat te hoog. Daarom fotograafeer ik het liefst niet midden op de dag, in de ochtend, namiddag of avond natuurlijk wel!

Maak nu de herinneringen die je later wilt hebben!

Ik leg jullie mooiste momenten vast met kleine opdrachtjes op een ontspannen manier

Bij een familieshoot poseren we zo min mogelijk, wel stuur ik jullie doormiddel van kleine opdrachtjes en aanwijzingen zodat jullie de mooiste beelden krijgen en het gezellig, ontspannen en ongedwongen ervaring is

Investering gezinshoot

~ Fotoalbum 20x20
~ Luxe print 20x30
~ 30 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 

Allerliefste

~ Harmonicaboekje
~  20 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 

Liefste

~ 10 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 

Lief

400 euro

325 euro

250 euroBinnen een straal van 10 km vanuit IJmuiden bereken ik geen reiskosten,daarbuiten bereken ik 0,50 cent per km en parkeerkosten mocht dat nodig zijn

Wil het dat het harmonicaboekje/ fotoalbum naar je huis toegstuurd word dan betaal 5,00 euro verzendkosten extra.

Goed om te weten

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij aan 15.00- per foto bij meer afname krijg je korting

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij. Hier kan je dan je favoriete foto's zelf kiezen. Deze foto's loop ik helemaal na en doe de Final touch. Na de betaling krijg je mail waarin je je foto's kan downloaden. 

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na aanbetaling van 25% is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure en vragenlijst ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

Clientcloset


Kleding is bepalend voor de sfeer van je foto's.

Belangrijkste blijft wel altijd dat je je comfortabel voelt in je kleding! Wil je graag iets speciaals aan tijdens je shoot of kom je er niet helemaal uit met je eigen kleding? Ik kijk graag met je mee. Daarnaast heb ik een paar jurken die je tijdens een shoot gratis mag lenen.

Clientcloset

Kim & Melvin

"We hebben een shoot gehad op het strand in de avond. Onze kleine meid mocht lekker haar gang gaan en daar zijn prachtige foto's uit ontstaan! Niets was gedwongen en dat kun je terug zien in de foto's! Wij raden fotografie bij Samantha zeker aan want ze is ontzettend gezellig en super leuk met kinderen! ♡♡ Wij geven Samantha een 10!!"Kim

Ongedwongen, gezellig en prachtige foto's

Familie Florisson

Wij hebben een familieshoot gedaan voor de 30e trouwdag van mijn ouders. Sam weet hoe een familieshoot met veel kleine kinderen werkt en heeft echt prachtige foto's gemaakt. Zou haar zeker aanraden.

Samantha weet hoe een familieshoot werkt

Esther

Het was fijn dat het contact soepel verliep en we waren blij dat Samantha op zo'n korte termijn de shoot kon regelen. Ze reageert snel via de app en is duidelijk is haar afspraken.
Hoewel het weer niet helemaal super was, hebben we de fotoshoot als zeer positief ervaren. Samantha had een leuke locatie voorgestelt en de tips qua kleding keuze vooraf waren super fijn en zeer handig.

Kleding tips waren super fijn en handig

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet?
Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

4. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je je favoriete foto's hebt uitgezocht, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot