Aanbod

shoots & prijzen

De kleine handje, de vingertjes die jouw hand vast houden.
De kleine voetjes, De knuffelmomentjes en de liefde voor jullie kleine wondertje!
Misschien is er wel een hele trotse grote zus/broerdie ontzettend veel liefde heeft voor de kleine baby dat zijn de herrineringen die je wil terug zien

Leg de eerste momenten en de kleine details vast!

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger of net bevallen! Jullie gaan een nieuwe fase in.
Of het nu je eerste, tweede of derde kindje is iedere baby is een nieuw wonder. Ik leg dit moment met heel veel liefde voor jullie vast. Zodat de herinnering van jullie kleine wonder voor altijd in je herinnering zal blijven en iets moois en waardevols is om naar terug te kijken.

‚ÄčIk vind het heel belangrijk dat de baby en jullie comfortabel zijn, heeft de baby een knuffel nodig, of heeft hij of zij honger dan is daar alle tijd voor. ook als je zelf even baby wil knuffelen kan dat! Ik pas me aan aan de baby en jullie.

Als liefde leven word krijgt geluk een naam

Ik leg jullie mooiste momenten vast met kleine opdrachtjes op een ontspannen manier

Bij een newbornshoot ontkom je niet aan wat meer poseren. Maar door middel van kleine opdrachtjes en aanwijzingen en knuffelen met jullie kindje(s) help ik jullie, zodat jullie de mooiste beelden krijgen en het gezellig, ontspannen en ongedwongen ervaring is. We volgen de baby en ik heb alle tijd voor de newbornshoot.

een wakkere of slapende baby het maakt voor mij als fotograaf niet uit

Investering Newbornshoot

Allerliefste

~ Harmonicaboekje
~ 20 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 

Liefste

~ 10 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl. online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 

Lief

400 euro

325 euro

250 euro

~ Fotoalbum 20x20
~ Luxe print 20x30
~ 30 digitale foto's zorgvuldig bewerkt
~ Online klantenportaal incl online galerij, waar jij zelf je lievelings foto's kan uitkiezen
~ Gratis gebruik van clientcloset
~ Locatie naar keuze 


Wil je een zwangerschap en newbornshoot boeken? Leuk!! je ontvangt dan 25,- eur korting op de Newbornshoot en je krijgt er een mooi fotoalbum bij waar beide shoots in staan.(vanaf pakket Liefste)

Binnen een straal van 10 km vanuit IJmuiden bereken ik geen reiskosten daarbuiten bereken ik 0,50 cent per km en parkeerkosten mocht dat nodig zijn

Wil het dat het harmonicaboekje/ fotoalbum naar je huis toegestuurd word dan betaal 5,00 euro verzendkosten extra.

Goed om te weten

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij aan 15.00- per foto bij meer afname krijg je korting

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij. Hier kan je dan je favoriete foto's zelf kiezen. Deze foto's loop ik helemaal na en doe de Final touch. Na de betaling krijg je mail waarin je je foto's kan downloaden. 

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na aanbetaling van 25% is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure en vragenlijst ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

Clientcloset


Kleding is bepalend voor de sfeer van je foto's.

Belangrijkste blijft wel altijd dat je je comfortabel voelt in je kleding! Wil je graag iets speciaals aan tijdens je shoot of kom je er niet helemaal uit met je eigen kleding? Ik kijk graag met je mee. Daarnaast heb ik een paar jurken die je tijdens een shoot gratis mag lenen.

Clientcloset

Salina & Michel

Samantha is professioneel, rustig en lief naar kindjes toe.

Ze neemt de tijd en vraagt wat jou wensen zijn op de foto, maar geeft ook goede tips.

Dankbaar voor de mooie foto's. De foto's kreeg ik snel via de mail, om uit te zoeken welke ik wilde hebben.

Duurde niet lang voordat ik ze bewerkt terug kreeg. Wat een top service.

Ook het contact over waar de shoot gehouden werd was duidelijk.

Als ik weer een fotoshoot zou doen, kom ik zeker bij Samantha terug.

De foto`s kregen we snel, wat een top service

Rianne & Jorg

Onze newbornshoot hebben wij door Samantha laten verzorgen en het resultaat is ontzettend naar wens. Naast de super mooie foto's was de shoot zelf ook een hele fijne beleving. Samantha ging erg rustig en zorgvuldig om met ons kindje om er voor te zorgen dat hij in alle rust in de liefste poses door kon slapen, terwijl zij de mooiste foto's aan het schieten was. Ook aan de omgeving is gedacht, het was aangenaam warm en rustig in de ruimte waar de shoot plaats vond. Als ouders konden wij ons kindje fijn toevertrouwen en rustig toekijken Wij raden Fotografie bij Samantha aan iedereen aan!

Samantha Ging rustig en zorgvuldig om met ons kindje

Myrna

Twee fijne shoots met Samantha gehad. Zwangerschaps shoot op mooie plek buiten samantha stelt je snel op je gemak en stuurt je aan bij je houding erg fijn. En de newborn shoot lekker rustig thuis. Samantha neemt alle tijd bij de shoots.
Contact met Samantha was fijn en snel. En heel blij met het fotoboekje wat bij de shoots komt. Bedankt!

Samantha neemt alle tijd bij de shoot

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet?
Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

4. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je je favoriete foto's hebt uitgezocht, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Zodra je weet dat je de newbornshoot door mij wil laten verzorgen kan je contact met me opnemen en dan zetten de uitgerekende datum in de agenda. De definitieve datum voor de shoot plannen als je bent bevallen.

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. De newbornshoot is gewoon fijn binnen bij jullie thuis.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot