Portfolio

Newborn

Zwangerschap

Bruiloft

Bijzondere verhalen die ik heb mogen vastleggen

Gezin

Info & prijzen

Zwangerschap

Portfolio

Info & prijzen

Newborn

Portfolio

Info & prijzen

Gezin

Portfolio

Info & prijzen

Trouwen

Portfolio

Lisanne

Samantha heeft voor mij hele mooie foto’s gemaakt voor mijn bedrijf. De shoot was super relaxt en tussen de foto’s door hebben we ook enorm hard gelachen. Samantha is een onwijs lieve en professionele fotograaf en ik kan haar dan ook zeker aanraden.

Super relaxte shoot voor mijn bedrijf

Danilea & Demian

Nu voor de derde keer een fotoshoot bij Samantha gedaan en we zijn zo blij met deze familieshoot de foto's zijn prachtig geworden, zo veel liefde kan je zien op de foto's. Ik raadt haar zeker aan als fotograaf. Ze is lief, geduldig en zorgt dat het een ongedwongen shoot is. Wij hebben een geweldige dag gehad en ze naam echt de tijd hiervoor wat ook rust gaf.

Zo veel liefde kan je terug zien op de foto's!

Joyce & Emelie

Prachtige foto's van mijn dochter Emelie. Mooie, heldere foto's en een mooie stijl. Ik ben er echt blij mee, bedankt Samantha.

Prachtige foto's van mijn dochter

ontdek mijn werkwijze >

Ik wil met mijn foto's jullie verhaal vertellen.
Ik probeer zo min mogelijk te poseren maar door kleine opdrachtjes en vragen komen de spontane en ongedwongen momenten zoals jullie zijn.
Tuurlijk vraag ik een keer om even naar mij te kijken want die foto vind oma leuk om te krijgen, maar verder mogen jullie knuffelen en fijn met elkaar bezig zijn, ik vang de liefde op beeld.

Ongedwongen, spontaan, ... dat is waar ik voor sta.

B

Boek nu je shoot en wacht niet langer om jouw verhaal voor eeuwig vast te leggen!